۱۴ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۱۵

رمانی از نویسنده برگزیده نوبل در ایران نقد می‌شود

رمانی از نویسنده برگزیده نوبل در ایران نقد می‌شود

کتابخانه فرهنگ­سرای اندیشه کتاب «بازمانده روز» اثر کازو ایشی گورو را نقد و بررسی می‌کند.

به گزارش  خبرگزاری مهر، بازمانده روز سومین کتاب نوشته کازو ایشی گورو نویسنده انگلیسی-ژاپنی است که­ درسال ۱۹۸۹ موفق شد جایزه بوکر را از آن نویسنده‌اش کند.

بازمانده روز داستان آقای استیونز سرپیش‌خدمتی انگلیسی است که زندگی خود را وقف خدمت وفادارانه به لرد دارلینگتون کرده است. داستان با رسیدن نامه‌ای از یک همکار قدیمی شروع می‌شود. در این نامه خانم کنتن از زندگی زناشویی خود می‌گوید که استیونز آن را حمل بر نارضایتی او از ازدواجش می‌کند. همزمان با رسیدن نامه موقعیتی برای استیونز پیش می‌آید که بتواند به بهانه تحقیق درباره  استخدام مجدد خانم کنتن، دوباره برگردد سراغ رابطه‌ای که زمانی آن را بسیار دوست می‌داشته است.

این برنامه روز یکشنبه ۱۵ بهمن ماه ۱۳۹۶ ساعت ۱۶ با حضور دکتر امیرعلی نجومیان در سالن اجتماعات اندیشه برگزار می‌­شود.

علاقمندان برای شرکت در این برنامه می­توانند به فرهنگ­سرای اندیشه واقع در خیابان شریعتی، نرسیده به پل سیدخندان، بوستان شهید منفرد نیاکی(اندیشه) مراجعه کنند.

کد مطلب 4217406

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha